Komfort Makelaardij & Verzekeringen

Komfort makelaardij & verzekeringen is een assurantiekantoor met adviseurs in dienst die zowel Turks als Nederlands spreken. Onze adviseurs hebben de benodigde diploma’s en kennis. Deze diploma’ s worden ook altijd netjes up to date gehouden door het volgen van de verplichte opleidingen.

Wij proberen voor onze klanten de meest goedkope verzekeringen te vinden. Hierbij letten wij ook op de voorwaarden.

Ook voor hypotheken en financieringen kunt u bij ons terecht. Wij werken met zeer groot aantal verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers.

In bepaalde gevallen kunnen wij ook een passend hypotheek regelen voor mensen met een verblijfsdocument voor bepaalde tijd of een tijdelijke arbeidsovereenkomst. In sommige gevallen kunnen wij ook een hypotheek aanbieden voor mensen met een lichte BKR-codering.

Naast financiele diensten kunnen wij u ook helpen aan woningen. Wij komen gegarandeerd eerder aan MVE/MGE- woningen door onze goede samenwerking met diverse grote makelaarskantoren in Rotterdam.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen op: 010-4660609. e-mailen mag ook: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Home Picture Display

EHA  nhgkifid